Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Μέθυσμενα φασολάκια με λουκάνικα 
                     Μέθυσμενα φασολάκια με λουκάνικα

Περιγραφή

Εύκολα και νόστιμα ακόμα και γι αυτούς που δεν τα τρώνε.



Τι χρειαζόμαστε:

  • 1kg φασολάκια φρέσκα
  • Χυμός φρέσκιας ντομάτας
  • 2 ντομάτες σε φέτες
  • 5-6 πιπεριές κομμένες στη μέση
  • 2 λουκάνικα χωριάτικα σε φετάκια
  • 1 ποτηρι του νερού λευκό κρασί
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι


Πως το κάνουμε:

  1. Βάζουμε στο ταψάκι μας το χυμό ντομάτας και τα φασολάκια ρίχνουμε αλάτι,πιπέρι και τ ανακατεύουμε.
  2. Ρίχνουμε το κρασάκι μας και στρώνουμε τα λουκανικα τις πιπεριές και τέλος τις ντομάτες.
  3. Βάζουμε το ματσάκι τον άνηθο από πάνω ολόκληρο γιατί στο τέλος θα το πετάξουμε.
  4. Ρίχνουμε ελάχιστο λαδάκι σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο στο οποίο κάνουμε τρυπίτσες με ενα πηρούνι και ψήνουμε για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου στους 180.

Λίγα μυστικά ακόμα

Είναι μια συνταγή του Γιάννη Κελτή απο την εκπομπή της Μενεγάκη.Γίνεται το ίδιο νόστιμη και με μοσχαρίσια λουκάνικα


ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ





Seat
Categories:
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!