Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011



      Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα μουστάρδας και δενδρολίβανο



Περιγραφή

Πολύ γευστικό φαγητό με παϊδάκια από αρνί ή κατσικάκι!! Εύκολο γρήγορο και πολύ νόστιμο πιάτο από τη μουστάρδα Dijon!!!Δοκιμάστε το!!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 16 αρνίσιες κοτολέτες (παϊδάκια από πλευρά αρνιού ή κατσικιού)
  • 220 γρ. μουστάρδα πικάντικη Dijon
  • 100 ml. κρασί λευκό
  • 1 ζωμό βοδινού
  • 1 1/2 κ.γλ. δενδρολίβανο
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1-2 σκ.σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 100 ml. λάδι
  • αλατοπίπερο

Πως το κάνουμε:

  1. Αλατοπιπερώνουμε καλά τα παϊδάκια μας.
  2. Σε φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι την πιπεριά, το σκόρδο, κρεμμύδι και το δενδρολίβανο να μαλακώσουν, προσέχουμε μην μας καούν!!
  3. Προσθέτουμε στο τηγάνι τα παϊδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και από τις δυο πλευρές τους έως να μαγειρευτούν μέτρια.
  4. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε και τον ζωμό, ανακατεύουμε να λιώσει και προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό, μαγειρεύουμε έως να μαλακώσει το κρέας.
  5. Τέλος ρίχνουμε τη μουστάρδα και μαγειρεύουμε να δέσει η σάλτσα μας καλά!!

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Affiliate Program ”Get Money from your Website”
Categories:
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!