Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα μουστάρδας και δενδρολίβανο
Περιγραφή
Πολύ γευστικό φαγητό με παϊδάκια από αρνί ή
κατσικάκι!! Εύκολο γρήγορο και πολύ νόστιμο πιάτο από τη μουστάρδα
Dijon!!!Δοκιμάστε το!!
Τι χρειαζόμαστε:
- 16 αρνίσιες κοτολέτες (παϊδάκια από πλευρά αρνιού ή κατσικιού)
- 220 γρ. μουστάρδα πικάντικη Dijon
- 100 ml. κρασί λευκό
- 1 ζωμό βοδινού
- 1 1/2 κ.γλ. δενδρολίβανο
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 1-2 σκ.σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
- 100 ml. λάδι
- αλατοπίπερο
Πως το κάνουμε:
- Αλατοπιπερώνουμε καλά τα παϊδάκια μας.
- Σε φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε στο λάδι την
πιπεριά, το σκόρδο, κρεμμύδι και το δενδρολίβανο να μαλακώσουν,
προσέχουμε μην μας καούν!!
- Προσθέτουμε στο τηγάνι τα παϊδάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα και από τις δυο πλευρές τους έως να μαγειρευτούν μέτρια.
- Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε και τον ζωμό,
ανακατεύουμε να λιώσει και προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό, μαγειρεύουμε έως
να μαλακώσει το κρέας.
- Τέλος ρίχνουμε τη μουστάρδα και μαγειρεύουμε να δέσει η σάλτσα μας καλά!!