Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Mexican Κοτόπουλο 
                               Mexican Κοτόπουλο


Περιγραφή

Κοτόπουλο μεξικάνικο, με καλαμπόκι, μανιτάρια και κόκκινα φασόλια.



Τι χρειαζόμαστε:

  • 500 γρ κοτόπουλο φιλέτο (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  • 1 κόκκινη πιπερία (κομ. σε φέτες)
  • 2 πράσινες (κομ. σε φέτες)
  • 1 κουτάκι χυμό ντομάτας
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια ή αν έχουμε φρέσκα
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι
  • 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • καυτερό τσίλι σκόνη


Πως το κάνουμε:

  1. Βάζω λάδι στην κατσαρόλα
  2. Σοτάρω το κοτόπουλο
  3. Προσθέτω μανιτάρια, κρεμμύδι και πιπεριές
  4. Όταν ροδίσουν προσθέτω την ντομάτα χυμό, το αλάτι και το τσίλι και σιγοβράζω.
  5. 10' πριν το τελος προσθέτω το καλαμπόκι και τα φασόλια.

Λίγα μυστικά ακόμα

Σερβίρω με ρύζι



ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ











Seat
Categories:
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!