Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μακαρόνια με κρέμα γάλακτος, κοτόπουλο και πιπεριές
                              Μακαρόνια με κρέμα γάλακτος, κοτόπουλο και πιπεριές


Περιγραφή

Τρώγεται ευχάριστα και κρύο!


Τι χρειαζόμαστε:

  • Κοτόπουλο στήθος 2 τεμάχια
  • 1 κρεμμύδι
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο πιπέρι μαύρο
  • 1 κύβο κοτόπουλου
  • 2 κούπες νερό ζεστό
  • Μία κρέμα γάλακτος μεγάλο κουτί
  • 500 γρ. μακαρόνια φιογκάκια
  • Αρκετές πιπεριές, κόκκινες πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί, δύο σε κάθε χρώμα
  • Λίγο ελαιόλαδο

Πως το κάνουμε:

  1. Κόβετε το στήθος κοτόπουλου σε κυβάκια.
  2. Βάζετε σε μια κατσαρόλα λίγο λάδι, στην συνέχεια ρίχνετε το κοτόπουλο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο αλάτι, λίγο πιπέρι και τον κύβο κοτόπουλου, προσθέτουμε και ζεστό νερό αφηνουμε να βρασει.
  3. Οταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο μείνει δηλαδή μόνο με το λάδι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τις πιπεριές αφού τις έχουμε κόψει ψιλές στο μπλέιντερ.
  4. Αφήνουμε να βράσουν όλα μαζι για λίγο και ρίχνουμε λίγο ακόμα πιπέρι.
  5. Κλείνουμε το μάτι. Βράζουμε τα μακαρόνια και όταν ετοιμαστούν ρίχνουμε μές τα μακαρόνια το μείγμα κοτόπουλου κρέμας και πιπεριών.
  6. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε λίγο να κρυώσει.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλετε ρίχνετε τις πιπεριές απο την αρχή μετά το νερό, έτσι θα βράσουν καλύτερα και αφού είναι έτοιμο το κοτόπουλο προσθέστε τότε την κρέμα γάλακτος! Επίσης μπορείτε να βάλετε οτι μακαρόνια θέλετε. Σχετικά με τις πιπεριές δεν έγινε και τίπότα αν δεν έχετε και κάποιο χρώμα, κόκκινη και πράσινη αρκεί.





Seat
Categories:
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!