Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Pelmeni σε ντρέσινγκ γιαουρτιού και μουστάρδας 
          Pelmeni σε ντρέσινγκ γιαουρτιού και μουστάρδας

Περιγραφή

Γεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε ντρέσινγκ γιαουρτιού και μουστάρδας.


Τι χρειαζόμαστε:

Για το βράσιμο των Pelmeni:
  • 1/2 κατσαρόλα νερό
  • 3 δαφνόφυλλα
Για το ντρέσινγκ:
  • 1κουπάκι Γιαούρτι
  • 2 κουταλάκια του γλυκού καυτερή μουστάρδα






Seat
Categories:
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!