Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 2/11


Γενικό προφίλ
Η Σελήνη σήμερα από τον Υδροχόο πνέει έναν άνεμο ανανέωσης και ανεξαρτησίας. Πολλά λόγια ίσως είναι του ...αέρα για αυτό προσέχετε τις επαφές και τις επικοινωνίες γενικότερα. Αισθηματικά ίσως κάποιοι νοιώσετε εξαπατημένοι ή θα ξεκινήσετε έναν έρωτα απατηλό.
Κριός
Σήμερα, ξεκινάτε με θετική διάθεση ενώ μέσα από φιλίες βρίσκετε ικανοποίηση αλλά και κατανόηση. Κάποιες συζητήσεις ίσως περιστραφούν γύρω από θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν αλλά εσείς κοιτάτε μπροστά. Αισθηματικά, είναι προτιμότερο να κάνετε κινήσεις ουσίας παρά εντυπωσιασμού. Καλή μέρα για να ανοίξετε τον κύκλο σας. Οι γεννημένοι το 1980 ίσως χρειαστεί να δείξετε υπομονή σε κάποιες απαιτήσεις.
Ταύρος
Απρόοπτες εξελίξεις και ασυνεπείς συμπεριφορές στα επαγγελματικά θα σας αναγκάσουν να ανεβάσετε ρυθμούς. Το πρόγραμμα σας δεν θα κυλήσει όπως το υπολογίζατε αλλά δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Συζητήσεις με άτομα που έχουν προχωρημένους ιδέες ή γνωρίζουν από τεχνολογία θα σας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες. Οι γεννημένοι το 1975 μην παίρνετε τα πάντα τοις μετρητοίς.
Δίδυμοι
Σήμερα οι άλλοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μιλάτε και να κινείστε πιο νευρικά. Επαγγελματικά, δεν πιάνεστε. Οι ιδέες σας και οι δημόσιες σχέσεις σας αποδίδουν τα μέγιστα. Αισθηματικά, κάποιο φλερτ σας εξιτάρει και δεν αποκλείεται να φέρετε τα πάνω κάτω, προκειμένου να καταφέρετε να το προσεγγίσετε άμεσα και γρήγορα. Οι γεννημένοι το 1964 «ξεφορτώνεστε» πρόσωπα που σας κουράζουν.
Καρκίνος
Με τη Σελήνη στον 8ο οίκο αλλιώς τα λογαριάζετε και αλλιώς προκύπτουν τα πράγματα όσο αναφορά τα ερωτικά αλλά και τα οικονομικά. Είτε καλύτερα είτε χειρότερα, το θετικό είναι πως έχετε ανθρώπους γύρω σας για να μοιραστείτε τη χαρά ή τη λύπη σας. Αισθηματικά, το παιχνίδι ίσως γυρίσει ανάποδα δηλαδή αντί να κάνετε εσείς παράπονα μάλλον θα τα ακούσετε. Οι γεννημένοι το 1972 αισθηματικά κερδίζετε την πρώτη παρτίδα.
Λέων
Οι βιασύνες σήμερα προκύπτουν όχι από δική σας ευθύνη αλλά από κακό συντονισμό των άλλων. Η στάση που θα επιδείξετε σε κάποια επαγγελματικά πράγματα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα εξέλιξη τους. Αισθηματικά, το έτερον ήμισυ αντιδρά σε ότι και αν του πείτε και αυτό σας ξαφνιάζει δυσάρεστα. Η καλοσύνη σας θα διορθώσει τα κακώς κείμενα μιας φιλίας. Οι γεννημένοι το 1968 θα δεχτείτε πιέσεις από ανωτέρους σας.
Παρθένος
Αισθηματικά, ίσως διαχειρίζεστε την σχέση περισσότερο σαν μια έκθεση ιδεών παρά σαν ένα δεσμό με έναν άλλο άνθρωπο. Επιπλέον, διαφωνίες και εντάσεις περνάνε σε δεύτερη μοίρα μιας και εσείς με τις επιλογές σας βάζετε άλλες προτεραιότητες. Μία πιο χαρούμενη και φιλική ατμόσφαιρα μέσα στο άμεσο περιβάλλον και πιθανότητα μια πετυχημένη εκδήλωση μέσα στο σπίτι. Οι γεννημένοι το 1990 θα αποκτήσετε υπερβολική σιγουριά.
Ζυγός
Ίσως χρειαστεί να εκτιμήσετε την αισθηματική σας πορεία μέσα από μια πιο φιλελεύθερη οπτική. Σήμερα θα ενεργήσετε συνεργαζόμενοι με τους άλλους και αυτό θα σας αφήσει μια γλυκιά γεύση. Ιδανική μέρα για να κλείσετε κάποιο ραντεβού για μία πολύ προσωπική υπόθεση που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Κάποια τηλεφωνήματα ίσως σας αποπροσανατολίσουν. Οι γεννημένοι το 1976 προσέξτε τα της σιλουέτας σας.
Σκορπιός
Προφορικές ή γραπτές συζητήσεις πιθανόν να σας φέρουν σε σύγκρουση με τον εαυτό σας ή τους άλλους. Επικοινωνιακά, δεν είστε στα φόρτε σας γι’ αυτό αποφύγετε να δεσμευτείτε για κάτι είτε Τοξότης
Ενώ έχετε καλή διάθεση το σώμα σας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ημέρας. Η απρόσμενη επιθυμία για μεγαλύτερη αισθηματική σταθερότητα θα σας οδηγήσει σε μια πιο λεπτομερή εξέταση των καταστάσεων που έχουν λάβει χώρα ως τώρα στον αισθηματικό τομέα. Οικονομικά ζητήματα σας αγχώνουν και δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Οι γεννημένοι το 1963 θα λάβετε ένα απρόσμενο δώρο.
Αιγόκερως
Η Σελήνη μέσα από το 2ο οίκο σας δίνει μια οικονομική ανάσα από το πουθενά. Φιλικά πρόσωπα θα διαδραματίσουν εν αγνοία τους σημαντικό ρόλο σε μια νέα γνωριμία. Οι αλλαγές προγράμματος σας εκνευρίζουν γι’ αυτό προετοιμαστείτε με ασκήσεις χαλάρωσης από νωρίς το πρωί. Αισθηματικά, θα ακούσετε μια ανέλπιστα θετική είδηση. Οι γεννημένοι το 1989 ίσως χάσετε τη ψυχραιμία σας μετά την παραλαβή κάποιου έγγραφου.
Υδροχόος
Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ανασυντάσσει τις δυνάμεις σας και προετοιμάζει ανταρσία στα κακώς κείμενα της καθημερινότητας σας. Η προσοχή σας δεν εστιάζεται εκεί που πρέπει και ίσως βγείτε εκτός προγράμματος. Ευτυχώς, το άγρυπνο βλέμμα σας καταφέρνει, έστω και την τελευταία στιγμή, να εντοπίσει και να διορθώσει λάθη και δικά σας αλλά και των άλλων. Οι γεννημένοι το 1962 δείχνετε αξιοπερίεργο ενδιαφέρον για το φίλο ενός φίλου.
Ιχθύες
Η Σελήνη μέσα στον 12ο οίκο ανασύρει αναμνήσεις που ταράζουν τα ήρεμα νερά του παρόντος. Επαγγελματικά, κάποια πράγματα κυλάνε αργά αλλά θετικά και αισιόδοξα. Κάποιο πρόσωπο που παρουσιάζεται ως αυτόκλητος σωτήρας δεν θα βρει την πόρτα σας ανοιχτή όπως υπολόγιζε. Καλή μέρα για να κάνετε ή να δεχτείτε μια εξυπηρέτηση. Οι γεννημένοι του 1960 μέσα από τις πράξεις σας θα περάσετε μηνύματα.
Categories:
Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!